Houten overkapping met glazen schuifdeuren?

Houten overkapping met glazen schuifdeuren: bescherming en luxe in één

Een houten overkapping met glazen schuifdeuren is een mooie manier om jouw overkapping of veranda af te schermen tegen alle weersomstandigheden. De schuifdeuren bestaan uit meerdere delen, die je in slechts één beweging open en dicht kunt schuiven. Door de glazen schuifdeuren kun je het hele jaar door genieten van je houten overkapping in de tuin.

Onze glazen schuifdeuren zijn geschikt voor vrijwel ieder soort overkapping. Zo tover je jouw houten overkapping om tot een luxe toevoeging aan je tuin. De industriële uitstraling die de zwarte schuifdeuren hebben sluit perfect aan bij de houten overkapping. 

 

Meer voordelen van een houten overkapping met glazen schuifdeuren

Naast dat de glazen schuifdeuren functioneel zijn en een mooie uitstraling hebben. Zijn er nog meer voordelen verbonden aan de glazen schuifdeuren. 

Door de isolerende werking die de glazen schuifdeuren hebben, wanneer ze gesloten zijn, blijft de warme lucht langer hangen. Het grote voordeel is dus dat je niet snel hoeft te stoken om de ruimte weer op een aangename temperatuur te brengen. 

Het plaatsen van glazen schuifdeuren is dus goed voor je portemonnee en voor het milieu!

 

Glazen schuifdeuren helemaal compleet maken?

Je maakt de overkapping met glazen schuifdeuren helemaal compleet door het toevoegen van een aantal accessoires. 

  • Tocht voorkomen en muggen buiten de deur houden? 

Wil je tocht onder jouw overkapping beperken? Kies dan voor tochtstrips. De tochtstrips plaats je aan de zijkant van de schuifdeuren. Dit beperkt de tocht onder jouw overkapping en houdt vliegen en muggen buiten de deur. 

Wanneer je de tochtstrips combineert met U-profielen die tegen de muur worden geplaatst, maakt de wind nog minder kans! 

Deze accessoires worden gratis meegeleverd bij de glazen schuifdeuren

De glazen schuifdeuren zo snel mogelijk in huis? Haal dan je bestelling af bij Hiddink Bouwservice in Lichtenvoorde. De bestelling laten afleveren met de eigen bezorgservice van Hiddink Bouwservice? Houd er rekening mee dat er iemand thuis aanwezig dient te zijn, in verband met het gewicht!

Meer weten over de mogelijkheden van de glazen schuifdeuren? Neem vrijblijvend contact op en kijk wat er mogelijk is!

glazen-schuifdeuren