Aluminium Funderingskoker voor glazen schuifwanden

Glazen schuifwand

"Waarom een aluminium funderingskoker?"

Een aluminium funderingskoker wordt gebruikt om een solide en stabiele fundering te bieden voor een glazen schuifwand. De schuifwand dient op een voldoende stevige ondergrond gemonteerd te worden. Dit is mogelijk door het toepassen van een kokerfundering. De funderingskoker wordt meestal in de grond of op een betonnen plaat geïnstalleerd en fungeert als een baan waarop de wand kan bewegen. Dit maakt het mogelijk dat de wand soepel en veilig kan bewegen en helpt te voorkomen dat de wand uitlijnt of vast komt te zitten. Bovendien is aluminium een sterk en duurzaam materiaal dat het gewicht van de wand en de krachten die erop worden uitgeoefend tijdens het schuiven kan weerstaan, waardoor het een ideale keuze is voor een funderingskoker.

Is het goed om een funderingskoker bij mijn glaswand te kopen?

Of het goed is om een funderingskoker bij je glaswand te kopen, hangt af van verschillende factoren. Als je een glaswand hebt die gemaakt is om te schuiven, kan een funderingskoker een goede keuze zijn om de wand te installeren en te laten bewegen. De glazen schuifwand van Hiddink Bouwservice bestaat uit meerdere delen inclusief meenemers, die je in slechts één beweging open en dicht kunt schuiven. De meenemers, geleverd bij de glazen schuifwand, maken het mogelijk dat elk paneel van de glaswand automatisch volgt bij het dichtschuiven van de wand. Tot slot kan de funderingskoker de wand beschermen tegen schade door weer of andere omgevingsfactoren. 

Advies

Hiddink bouwservice biedt de mogelijkheid om bij uw glazen schuifwand een aluminium funderingskoker te bestellen. Wij adviseren om de glazen schuifwanden op een fundering te monteren.

Succes!

Ga jij aan de slag met het plaatsen van uw glazen schuifwand en funderingskoker? Bekijk de uitgebreide montagehandleiding om uw glazen schuifwand met funderingskoker zelf te monteren.

Bij vragen of behoefte aan meer informatie kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder! 

Telefoon: 0630705500

Email: info@hiddinkbouwservice.nl